DANNY'S

DANNY'S Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 981 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Danny's. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 21:25 Altijd lekker eten. Snelle bezorging. En vriendelijk personeel. Wat wil je nog meer.
30 apr 2022 om 19:56 Hopelijk de volgende keer wel de juiste, bestelde milkshake
30 apr 2022 om 19:11 Het eten was er prima en de bezorging heel snel thnxxxx
25 apr 2022 om 19:22 Super eten en vlug bezorgd
24 apr 2022 om 18:44 Paar keer besteld en altijd snel en lekker! Stokbroodjes, snacks en friet van goede kwaliteit. Bezorgtijd sneller dan verwacht. Top, zeker aan te raden.
23 apr 2022 om 19:07 Eten wel lekker maar veel te duur voor wat je krijgt.
19 apr 2022 om 9:00 Super vettige vis niet te eten alles weg gegooid Friet asian wel lekker en heerlijk
15 apr 2022 om 17:26 Alles top.
14 apr 2022 om 18:07 Alles top.
12 apr 2022 om 19:26 Bestelling niet compleet. Frieten koud en taai. Snacks niet allemaal erbij.. Cheeseburger zonder kaas.. Vervolgens ook nog moeilijk doen om missende deel van de bestelling na te bezorgen. Voor ons niet meer...
11 apr 2022 om 18:56 Eten is altijd goed. Personeel altijd vriendelijk! Wat wil je nog meer.
11 apr 2022 om 11:19 Eerste keer besteld omdat ik het aanbod (vegetarisch) erg goed vind. Eten was ook prima, was helaas vrij koud. Ze hebben wel gebeld om te later weten dat het wat langer duurde, erg netjes. Maar ik woon denk ik te ver weg (Brunssum) voor warme friet.