DANNY'S

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1245 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Danny's. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2023 om 21:38 Bezorgen duurde wel lang maar eten was heel lekker en warm. Loaded fries was een goede portie, met twee personen kregen we het niet op. Wrap heel lekker, alleen de burger niet zo. Allemaal bij elkaar gewoon top!
4 jun 2023 om 20:12 Zat een haar op de hamburger, dat was wel minder
1 jun 2023 om 4:56 Veel te duur voor wst je krijgt! Loaded fries zitten 15 frieten, waardeloos!
31 mei 2023 om 17:31 Te Duur voor wat je krijgt en de frieten z at een bijsmaak aan...
30 mei 2023 om 19:35 Boj de friet speciaal geen curry bij de friet zuirvlees alleen saus geen vlees
28 mei 2023 om 19:34 Saus op de friet was aan de magere kant meer dan de helft van de friet kon je eten zonder saus. De beef burgers tja wat valt er over te zeggen beetje duur voor wat je krijgt. Bijna 35 euro voor het kwaliteit wat je bij een fastfood keten krijgt.
28 mei 2023 om 8:43 Hamburger was goeie. Friet zuurvlees was minder, weinig friet en zuurvlees voor het geld en ik heb 80 cent extra betaald voor mayo wat ik niet gekregen heb.. Jammer want het is al duur genoeg..
27 mei 2023 om 22:41 Nu al een paar keer besteld; het eten is heerlijk, snelle en vriendelijke levering. De loaded fries en shuffle ijsjes zijn een aanrader!
27 mei 2023 om 21:23 top eten !
26 mei 2023 om 18:14 Zeer Leuke bezorger
24 mei 2023 om 18:46 Goed en lekker eten goed warm snelle levering
24 mei 2023 om 11:20 koude frietjes